La Bottega Monte
LA BOTTEGA MONTE
Салон
Тераса
Магазин
Предложение на chef Боби Янев, специално за La Bottega Monte
Стриди „Daniel Sorlut“
„Карпачо“ от Рибай „Уагио“ 10© (Испания), саликорния и рукола,
кростини от квасен хляб, балсамова редукция, сол Малдон
„Буфала фреска“ - прясно биволско сирене, йогурт-авокадо крем с мента,
мариновани тиквички и фенел, микрорастения, черен сусам
„Неро ди сепия“ - ризото с мастило от сепия с център от рикота, мариновани аржентински скариди и морски аспержи
„Соле Франческана“ - филе от лимонов морски език със скариди,
черен хайвер от кус-кус с мастило от сепия, лимонов сос, пате от червена чушка и хариса, саликорния
„Салморилио“- пипала от малък октопод с чесън, магданоз и пеперончино,
топло конкасе от домати и мащерка, квасен хляб
„Стинко ди аньело“ – бавно готвено агнешко джоланче с кореноплодни и портокал,
ризото Миланезе, гриловани дзукини, нар
„Дзаферано“ – деконструирано каноли, тахан от шамфъстък, лимонов крем с рикота,
маскарпоне и шафран, ягодово кули с вино Негроамаро, роза дамасцена и пеперончино
Фермерски меса от нашата Dry Age витрина, приготвени на барбекю с вулканични камъни
Рибай от „Уагиу“ 10©, Испания
Рибай от „Блек Ангъс“, ферма „Jack’s Creek“, Австралия
Свински кралски котлет от порода „Дюрок“
гр. София, бул. Черни връх 191
088 93 444 93
Оценете ни...